Volwassene

Wij denken mee

Als volwassene kun je door allerlei omstandigheden te maken krijgen met angsten, depressies, rouwverwerking, relatieproblemen, identiteitsproblemen, werk gerelateerde klachten of verstoorde eetpatronen. Praktijk Parigger kijkt samen met u hoe dit het beste aangepakt kan worden.

f

Breed behandelaanbod

Voor volwassenen hebben we een breed behandelaanbod. Onze behandelingen kunnen, afhankelijk van de vraag, zowel kort- als langdurend zijn. De intake doen we met grote zorgvuldigheid, maar willen we zo spoedig mogelijk afronden, zodat snel helder is wat er van ons verwacht kan worden. Tijdens deze fase worden de vragen en klachten in kaart gebracht, evenals de factoren die de klachten in stand houden.

U

Transparantie in werken

We stellen een duidelijk behandelplan op, dat rekening houdt met persoonlijke wensen en verwachtingen. Met uw schriftelijke toestemming kan de verslaglegging en het behandelplan naar de huisarts worden verstuurd. De behandeling is gericht op het vergroten van welzijn en zelfredzaamheid en kan, afhankelijk van meerdere redenen, zowel steunend als inzicht gevend zijn.